Kreative ideer

Halleis alle.

Etter noen turbulente dager med mye kaos og frustrasjon i hode over ingen jobb, redd for å ikke få jobb, redd for å få en jobb en ikke vil ha, redd for ditt og redd for datt. Jeg har rett og slett vert redd for det meste. 

Men idet vi fikk besøk av en venninne av eldste frøkna i huset i går, fant jeg plutselig ut at jeg skulle sy en gardin. Min kjære samboer har mast på meg siden vi flyttet hit for fem år siden om å sy denne gardinen, så det var kanskje på tide. Det er en helt vanlig gardin under en trapp, sånn for å skjule alt rotet under trappen. Det gikk veldig greit når jeg bare begynte og fikk bestemt meg for å sy den. Dette i seg selv genererte mer kreativitet. For noen dager siden, før kaoset begynte å vokste inni hodet mitt sydd jeg en veske. Denne vesken hadde jeg en ide om å trykke et blad som dekor på. Det begynte jeg med i dag. Jeg var ute og plukket inn blader og noen blomster, rev noen biter med tekstil og begynte å trykke og prøve meg frem med ulike teknikker, maling og trykking. 

Samtidig med at jeg holdt på med trykkingen min hadde vi fått besøk av noen barn fra nabolaget. Ungene lekte og hadde det kjempe gøy, mens jeg fikk holde på med mitt. Det var super deilig å kunne konsentrere meg om noe eget. Fokusere energien ut i kreative evner isteden for på innvendig kaos og frustrasjon. 

Det ble mange fine lapper, vurderer å ramme noen inn og henge de på veggen som pynt ikke bare sy de på ulike vesker. 

Det er ofte slik at nåe man har mye gjøre så får man gjort masse, mens når man har lite å gjøre så får man ikke gjort noen ting. Jeg fikk selv energi av å ha huset fullt av unger. Takk til alle barna som var innom og vekket kreativiteten i meg igjen. Jeg trengte en liten vekker fra alt det vanskelige. 

Gleder meg til  jobbe videre 

AK

#bilde #kunst #blomst #blad #strå #trykking #stofftrykk #tekstiltrykk #akryl #venner #godevenner #nabo #kreativitet #kreativ

2 kommentarer

kosekaos

20.08.2017 kl.20:13

Oi så kreativ du er :) Håper du legger ut bilde av hvordan gardinen ble :)

annekristinanmarkrud

20.08.2017 kl.20:40

kosekaos: hei. Åååå vet ikke on jeg ble så fornøyd med gardinen, men skal se hva jeg får til i morgen ??

Skriv en ny kommentar

annekristinanmarkrud

annekristinanmarkrud

36, Vestre Slidre

Kategorier

Arkiv

hits