Ut på tur på beachen!

Idag våknet jeg med verden verste hodepine, føltes ut som om jeg hadde sovet med en stram strikk rundt hode som jeg ikke fikk av. Min kjører tåler ikke å ligge med åpent vindu på natten, da blir han super forkjøla med en gang, og syke mannfolk det liker vi IKKE. Så derfor pleier vi å ligge med døren til soverommet åpent så vi får litt luft inn i løpet av natten. Men siden vi har besøk av mine foreldre, som sov på rommet til barna i rommet ved siden av hadde vi døren lukket. I tillegg hadde vi minstemann liggende på gulvet ved siden av min seng. Så vi var tre personer som sov på ett rom, det ble veldig tett etter hvert, ikke rart jeg våket om med vondt i hode. Det fantes ikke det fnugg av frisk luft inne på det rommet. Men etter to kopper kaffe og frokost begynte endelig sløret å lette så vidt på seg. Mamma og pappa dro tidlig, da de har et stykke å kjøre, i tillegg til at min far spiller golf. Kan jo ikke gå glipp av en golfrunde :) 

Etter vi hadde viket ha det til mine foreldre fikk jeg eldste frøkna ut av huset for å finnen noen venner, mins minstemann var igjen hjemme og styrte på med seg selv. han fant vel noe lego tenker jeg. Det er det store, Lego City og Politilego. Roen selvet seg og jeg hadde begynt på min tredje kopp med kaffe da det tikket inn en melding fra våre gode naboer. Bli med på beachen, vi drar om en time! Nei det, orker jeg ikke med mitt hode, var min første tanke. Sitte på stranda med vondt i hode med masse mennesker og støy rundt. Nei takk! Men så foreslår nabone å dra til et nytt sted, Breivollen, ved Vinterbro. Så ble jeg overtalt. Greit da, jeg skal lide meg gjennom et lite strandbesøk, for ungene. Hadde jo vert kjedelig for de å løpe her hjemme mens de andre var på stranda. Vi pakket sekken, eller JEG pakket sekken, med håndklær, badetøy, niste og leker. Klar til å dra roper min kjære, som jeg elsker over alt på jord, Bilen er full av utstyr og PA etter spillejobben igår. Ja, hvor skal barna sitte da da tro.... Hmmm... Men gode naboer som vi har, fikk en sitte på de mens vi fikk kastet ut noe av utstyret før vi fikk pakket minstemann inn i sete sitt med alt annet utstyr. Etter mye om og men var vi endelig klare til å dra. Beachen, her kommer vi. 

Å herremann for et flott sted. Stor slette med mykt gress til bare ben, strand til barna uten skarpe steiner og knuste skjell. Knauser til å klatre på og stupebrett til å hoppe fra. Og ikke minst lite folk. Det var helt fantastisk. Dette er mitt nye favoritt sted om sommeren til bading. Vannet var ikke akkurat det varmeste jeg har kjent, men utpå dagen kom jeg meg uti en liten tur jeg også. Barna storkoste seg, løp rundt, badet og lekte. Hit skal vi dra flere ganger, det er helt sikkert. Breivoll badeplass altså. Helt fantastisk.

Jeg er glad jeg ble med på beachen og ikke ble hjemme for å si det sånn :)

AK

#love #strand #beach #kids #sommer #sol #summer #sun #bading #bad #is #vann #fjor #bunnefjorden #breivoll #badeplass

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annekristinanmarkrud

annekristinanmarkrud

36, Vestre Slidre

Kategorier

Arkiv

hits