Indianerkake

Bursdagsfeiring med bursdagskake til store frøkna som egentlig ikke har bursdag før på mandag.

Siden dette var den siste bursdagen i barnehage epoken, og før siste mulighet til feire sammen med vennene fra avdelingen inviterte vi hele gjengen til feiring. Jeg sporte dattera mi hvilket tema hun ville ha på bursdag. Skulle det bli enda en Elsakake fra Frost eller skulle det bli Sofiakake fra Disney? Hun tenkte seg om lenge og vel før hun erklærte at hun ville ha indianerbursdag. Jeg sto litt forfjamset og undrene og tenkte over dette. Igår var der Elsa og Anna for alle penga, men når var det plutselig indianer som var det store. Jeg forsikret meg noen dager senere om at tema var riktig og sporte også om hvordan vi skulle pynte til festen. Svaret var fjær på hode og pil og bue til alle. Og godtepose, det var veldig viktig å ha godtepose til alle.

Kreativ som jeg, om jeg må si det selv 😉, kjøpte jeg inn papp og strikk. Lagde mal og klipte ut fjær i mange farger. Disse stiftet jeg på strikk som jeg til slutt stiftet sammen og vips så hadde alle fått hver sin hodepryd med fjær.

Sammen med godteposen er kaken en stor ting i barnebursdagene. Denne skal helst være laget selv med den høyeste presisjon og perfeksjon. Det ble googlet indianerkake i flere dager for å få inspirasjon. Forhåpningene var høye fra bursdagsfrøkna, hun vet hva hun vil ha for å si det fint. Noen helger i forveien var vi i en annen bursdagsfeiring, der fikk jeg en ide om å ha bilde på kaken. Slik som man kan bestille på nettet. Veldig enkelt og greit syns nå jeg. Datteren min var ikke like imponert, men ble overtalt til å ta noen bilder som vi kunne ha på kaka. Vi lagde hodepryd med pappfjær og gikk ut i skogen for å ta noen bilder. Bilde ble bestilt og ventetiden var igang. Å vi ventet og vi venter, og ventet litt til. Helt til bursdagen kom og vi måtte gå for reserveløsning. Platekake med navnet og årstallet. Ikke akkurat den kaken hun ønsket seg, men det ble pil og bue konkurranse med godtepose som premie til alle. Dagen var reddet ❤

Bilde kom selvfølgelig dagen etter! Er det ikke typisk!

Men siden vi har besteforeldre langt unna skulle vi ha familiefeiring litt nærmere selve bursdagen.

Så indianerkake med bilde av indianerfrøkna ble brukt i denne bursdagen i steden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annekristinanmarkrud

annekristinanmarkrud

36, Vestre Slidre

Kategorier

Arkiv

hits