Skrivekrok <3

Jeg kan huske tilbake på tiden før barn, da jeg kunne stå opp tidlig å nyte stillheten og roen på morgen. Ta en kaffe, lese avisen og den friske morgenluften på balkongen. Det var tider det, ikke at jeg ikke elsker barna min over alt på jord og ville ikke vert foruten de. Men av og til tenker jeg tilbake på de deilige morningene jeg hadde på balkongen i Iladalen. 

Minstemann kom inn i senga kl, 06.30 og forlangte å få telefonen, han vil se på Paw Patrol eller Ninjago. Men jeg vet av erfaringe at jeg uansett ikke før sove mer mår han har kommet inn i senga, så idag bestemte jeg meg for å stå opp, ta en kaffe, sette meg med IPaden min. Kanskje jeg fikk litt fred og ro til å skrive litt. Tja, det gikk to minutter det, fikk ikke laget kaffen en gang begge barna satt plantet i sofaen med sin egen IPad. Vi har det jo ikke akkurat travelt disse morningene når jeg ikke har jobb, så vi tar det med ro. Samboeren jobber 50% så han har øvedag hjemme. Han er musiker ved siden av den andre jobben. Spiller trommer og perkusjon. Flinkeste mannen på jord, mere pågangsmot og ståpåvilje for å få til det han vil skal du lete lenge etter. Beste kjæresten min <3.

I går hadde jeg vaskedag fordi vi får besøk av mamma og pappa i dag. Eldste frøkna har bursdag på mandag, hele seks år og skolejente. Så vi skal feire i morgen med besteforeldre og tante, onkel, fetter og kusine. På mandag, på selve dagen skal vi ha venne fest på ettermiddagen. Blir kanskje et lite tilbakeblikk på feiringen senere. I vertfall så vasket jeg hele huset i går, det var på tide for å si det sånn, men ja det var ikke poenget mitt. Jeg lagde meg en liten skrive, lese, strikke, kose-plass. Et sted der jeg kan sitte litt for meg selv og få konsentrasjon til å skrive. Etter jeg begynte å blogge ligger jeg våken i sengen og får ikke sove fordi det svirrer så mange tanker inni hodet mitt som jeg har lyst til å skrive om. Det er helt rart for jeg har alltid trodd at jeg var dårlig på å skrive. Jeg fikk alltid dårlig karakter på stilene jeg skrev på skolen og har derfor aldri utforsket det, inntil nå. Her kan jeg skrive om hva jeg vil, hvordan jeg vil. Det er ingen som skal sette noen karakter elle bedømme det jeg skrive. Det eneste jeg har lyst til å er å sitte å skrive, gjøre research og lese hva andre skriver. 

Gleder meg til å skrive mer og dele ord og tanker her inne på bloggen. 

AK

#blogg #kaffe #morning #alenetid #våkne #skrive #stemning #lese #research #kos #personlig

 

 

Én kommentar

birgerfa

11.08.2017 kl.09:42

Den så hyggelig ut! Må være fint å sitte der å skrive. :)

Skriv en ny kommentar

annekristinanmarkrud

annekristinanmarkrud

36, Vestre Slidre

Kategorier

Arkiv

hits